Zaiafest

Posted On:08.02.2017

zaiafestZaiafest

Loc: Verde Stop

Dată: 1-2 iulie

notă Even’thor

notă utilizator

[Total: 0    Average: 0/5]

Dacă ar fi să le cităm pe voluntarele noastre de la acces, am striga sus și tare că Zaiafest a fost “printre cele mai frumoase evenimente ale verii”. Iar vara asta vedem că nu duce deloc lipsă de evenimente frumoase. Reușita se datorează echipei eficiente din organizare, care s-a asigurat că fiecare rotiță din mecanismul evenimentului merge strună, dar și expozanților, care au făcut abstracție de căldura toropitoare și au întâmpinat vizitatorii cu un entuziasm molipsitor.

Primul weekend din iulie ne-a adus un festival al vinului devenit paradis urban pentru parinți, copii și patrupede. De la piratul vorbăreț care se ambiționa să construiască orice ți-ai putea imagina din baloane colorate, la băiatul de la înghețată care știa să îți ofere cea mai bună combinație de arome pentru dispoziția zilei, și nu în ultimul rând, la sommelierii pasionați și bine pregătiți care profitau de orice ocazie să te mai tenteze cu un sortiment de vin, fiecare colț al festivalului ascundea câte o surpriză gata să îți încânte simțurile. În plus, food truck-urile artizanale au complimentat degustarea cu niște mirosuri îmbietoare pentru gurmanzi și s-au asigurat că cei care au avut inspirația să viziteze Verde Stop în primele zile ale lui Cuptor au plecat cu stomacul plin, papilele gustative intrigate și memoria împânzită de povești despre vinurile abia degustate.

Chiar dacă a doua zi a festivalului a adus odată cu lăsarea serii și o ploaie torențială de toată frumusețea, șiroaiele de apă nu i-au alungat pe vizitatorii curajoși, care au rămas tolăniți pe bean bag-uri și și-au văzut de degustare până la sfârșitul festivalului. Acum noi nu putem decât să sperăm că nu a fost numai un eveniment izolat, iar Zaiafest va reveni în curând cu forțe proaspete. Ne vedem la ediția următoare, veniți fără mașină!

Leave us a comment